Hundehotel med plads til forskellighed


Hos Ulvelys er foregår dagligdagen på hundenes præmisser. Der er fokus på trivsel, holistiske behandlinger og her er ’plads til at være’ – også for hunde og ejere med særlige behov.

Send din bedste ven på ferie, det fortjener den.
Ligesom du gør!

Dagligdagen hos Ulvelys

Ulvelys er et eksklusivt hjemligt hundehotel i hjertet af Odsherred
Ulvelys ligger perfekt placeret mellem skov, hav og åbne vidder. Og omgivelserne bliver brugt aktivt hver dag!

Ulvelys er en lille hundepension med plads til 3 gæster ad gangen. Indkvartering er enten i Hotellets østfløj (annekset) eller i stuehuset (den private bolig).

En typisk dag på Ulvelys starter kl. 6.30-7.00, hvor hotellets beboere vækkes, bliver morgenluftet og får serveret morgenmad. Herefter står dagens timer frit til rådighed for de forskellige aktiviteter; Udflugter, tid i haven, fællesleg, træning, terapi osv. Ca. kl. 18 får hundene aftensmad, og efter korte aftenture siger vi godnat kl. 22-23.

Ankomst- og afrejsetider aftaler vi individuelt. Vi indretter os, så der er god tid til at byde velkommen og så det passer alle bedst muligt. Vi tilbyder også at hente og bringe, hvis du ikke selv har mulighed for at køre hertil.

Jeg tilbyder også dagpleje.

 • Daglige, lange lufte- og legeture

  Hunde skal ikke bare sidde i bur. De skal ud og røre sig og bruge deres krop og sanser. Så har de det bedst. Alt efter hundenes behov lufter jeg dem flere gange dagligt – sammen eller enkeltvis.

 • Tid til kærlighed og nusseri

  Her er selvfølgelig tid til masser af klap og nussen bag ørerne – fuldstændig ligesom hjemme hos dig.

 • Plads til hunde med særlige behov

  Ulvelys er for dig der ønsker mere end blot en hundepension. Som dyrlæge med særlig interesse for hundeadfærd er jeg i stand til at tage imod dyr, som er særligt plejekrævende.Er din hund for nyligt opereret eller har en kronisk, behandlingskrævende sygdom, samarbejder jeg naturligvis med din egen dyrlæge og fortsætter den behandling din hund skal have indtil du selv kommer hjem igen. Ønsker din hund sig en tur i svømmehallen ligger Grevinge Hundesvømmehal blot 10 minutters kørsel herfra.

 • Gratis postkortservice

  Hvis du ønsker det, vil du få tilsendt postkort – dvs. billeder og opdateringer – mens din hund er hos Ulvelys. Vi har også en hemmelig Facebook gruppe til hotellets gæster, således at billeder og kommentarer ikke er offentligt tilgængelige.


Særlige tilbud til din hund

Jeg er uddannet dyrlæge, og har desuden videreuddannet mig indenfor hundeadfærd, akupunktur, healing og kinesiologi. Når din hund er på ferie, har du derfor mulighed for at kombinere opholdet med nogle af nedenstående tilbud.

Se priser her

Adfærdskonsultation
Få hjælp til at løse de udfordringer, du har med din hund i hverdagen, hvadenten din hund fx er kræsen, trækker voldsomt i snoren på gåturene eller gør udfald mod andre hunde.


Holistiske behandlinger
Har din hund gigt, smerter eller andre ubalancer i kroppen? Jeg kombinerer akupunktur, kinesiologi og LifeWave Energiterapi, så du igen får en glad hund.


Sundhedsundersøgelse
Du har mulighed for at bestille en sundhedsundersøgelse af din hund, mens den opholder sig hos Ulvelys. Vi aftaler omfanget og detaljerne i forbindelse med ankomsten.


Tandpleje og vaccinationer
Min klinik ligger sammen med hundepensionen, så hvorfor ikke kombinere opholdet med at få klippet neglene, tjekket ørerne, ordnet tænderne eller vaccineret din hund?

Gæstebog

Hverdagen foregår på gæsternes præmisser og er fyldt med nærvær, leg og udflugter.


 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Som den kræsne, kritiske og bevidste hundeejer jeg er, har jeg undersøgt markedet for hundepasning meget grundigt og mange gange, men jeg fandt ikke noget, der var godt nok til mine hunde. Kun det allerbedste godt nok til dem! Da Kristina åbnede Ulvelys Hundehotel fandt jeg endelig det, jeg søgte: Fantastisk og nærværende pasning med hundene i centrum! HundeHOTEL beskriver Kristinas tilgang til de hunde, hun passer, rigtig godt – de er hendes gæster, og de passes, plejes og hygges om. Da jeg forlod Ulvelys Hundehotel efter at have afleveret Molly, havde jeg en god fornemmelse i maven, og selvom jeg glædede mig til at hente hende igen, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at Molly var i bedste hænder, både hun og jeg kunne ønske os. At Kristina er dyrlæge giver mig samtidig en ekstra tryghed, som er guld værd.

Jeg giver Ulvelys Hundehotel 6 hundehjerter ud af 5.

– Mia Rasmussen

Praktisk information

Fleksibilitet, tillid og tryghed for dig og din hund.På Ulvelys Hundehotel medbringer gæsterne deres eget foder, så en drastisk kostændring undgås. Dette har jeg valgt, fordi nogle hunde bliver usikre, stressede, og får dårlig mave, når de mærker, at der er en ferie forude, og tingene ikke er som de plejer. Skulle din hund alligevel få dårlig mave, vil den få serveret den bedste skånekost på husets regning.

Gæster må medbringe eget legetøj, tæppe, seng eller andet, som minder om de vante hjemlige omgivelser – fuldstændig i det omfang som DU mener er bedst for din hund.

Ved ankomsten aftaler vi de nærmere detaljer omkring din hunds ophold.

Du er velkommen til at være tilstede mens din hund finder sig tilrette, det vigtigste er blot, at din hund er travlt optaget af noget spændende, når du tager afsted herfra.

Medbring:

 • Kontaktinfo til nødstilfælde
 • Navn på egen dyrlæge
 • Vaccinationspapirer

Husk også, at din hund skal have en udvidet ansvarsforsikring.

Mens din hund er på ferie er det muligt at bestille sundhedsundersøgelse, holistisk behandling, hundesvømmehal, negleklip mv.


Book tid på hundehotellet nu
 • Ingen faste ankomst eller afrejsetider – det aftaler vi individuelt.

 • Aktive hunde er glade hunde. Ulvelys tilbyder aktiviteter der er skræddersyet til netop DIN hund.

 • Jeg tilbyder også dagpleje, så skal du til heldagsarrangement eller lignende, så send din hund hen til Ulvelys

 • Har du ikke bil, tilbyder jeg hente-bringe service af din hund

 • Jeg tager ikke imod muskelhunde og forbudte racer

 

Mød dine værter


Kristina er husets hundemor og uddannet dyrlæge. Hun sørger for, at alle hotellets gæster har det godt og trives, ude som inde. Hun holder øje med at ingen keder sig og at al leg foregår i glæde og harmoni. Hun sørger for, at gæsterne får ordentlig mad, og at de er ved godt helbred. Hun foreslår gerne forbedringer, enten i kost, adfærd eller andet, hvis hun kan se, at det vil gøre gæsten godt. Det er en enestående mulighed for en adfærdsterapeut eller dyrlæge at tilbringe flere døgn med hunden, og derfor vil Kristina ofte kunne give små tips til øget velvære – hvis dette skulle ønskes.


Hirse er vores Prinsesse. Hun er en kærlig, følsom pige, der er fantastisk til at opdrage frække drenge på sin helt egen, rolige måde. Man skal ikke tage fejl af det feminine ydre, hun er en stærk pige, som gerne løber, tumler og leger med de store drenge.

Hirse har som unghund oplevet alvorlige slåskampe med samboen Gaia, som ikke er hos os mere. Hirse lærte at forsvare sig på den rigtig hårde og voldsomme måde. Derfor er Hirse ikke selskabelig med gæster af hunkøn, men hun er sprudlende glad og legesyg sammen med alle typer hanhunde. Hirse er nu blevet voksen og har en vidunderlig indre balance. Hun er hjertet i Ulvelys, der med visdom fortæller både to- og firbenede, at vi skal være gode og kærlige ved hinanden, tale pænt og hjælpes ad.

Hirse forventes at blive mor til Kennel Ulvelys’ første kuld hvalpe foråret 2017.


Gadedrengen Albert er husets legekammerat. Han er altid i godt humør, elsker en god jagt rundt i haven og er god til at fange mus og finde på sjove narrestreger.

Han kom til Ulvelys som midlertidigt plejebarn, fordi hans danske familie havde opgivet ham. Han var blevet teenager og en rigtig frækkert. Men Hirse sagde god for ham, og han faldt hurtigt til og charmerede alle med sit gode humør. Unoderne lagde han hurtigt fra sig, dog titter de frem af og til – man er vel teenager 😉

Hans oprindelige græske navn – Elba – blev hurtigt til El Laban her i huset, og nu lyder han navnet Albert, for vi mistænker ham for at kende til relativitetsteorien. Og ind imellem kan han hoppe så højt, at det ser ud som om, at han ophæver tyngdekraften.

Filosofi / ideologi

Hvorfor hundehotel og ikke hundepension?På Ulvelys Hundehotel ser vi alle hunde som individer, der har deres helt egne individuelle behov og vidt forskellige personligheder.

Derfor er man hos Ulvelys ikke “bare” en hund i pension, man er en gæst, som har sine helt egne ønsker for opholdet. I menneskeøjne bærer adressen præg af at være et ægte hundehjem. Standarden er sikkert mere hundeHUS end HOTEL, men i hundens øjne kan man på Ulvelys få præcis det HOTELophold, den ønsker sig. – Man må grave i haven, man kan gå lange ture i skøn natur, man kan slappe af og nyde dagen i ro og mag, man kan bestille en aktiv ferie, hvis det er det man er til, man kan booke spa-faciliteter, hvis man har skader, som skal genoptrænes.

Navnet Ulvelys er valgt, fordi hundesprog er noget, jeg holder uendelig meget af og brænder for at forstå. Ulven er stamfader til vores bedste ven, og vi kan stadig lære meget af Ulven. De stærke familiebånd og sammenholdet i en ulveflok er helt enestående. Samtidig er ulven og hunden et rovdyr, og konflikter kan blive meget blodige. Det er vigtigt for mig at være bevidst om, at vi også stadig er pattedyr, med basale ’rovdyr-behov’, det gælder både mennesker og hunde.

I den indianske shamanisme er ulven et stærkt kraftdyr og symboliserer bl.a. læremesteren … Og minder mig om at finde sin indre styrke og stole på flokkens sammenhold. UlveLYS, fordi lyset giver os energi, giver liv til alle vores celler. Som i opLYSning, fordi det ligger mig meget på sinde, at have et åbent sind og lære nyt hver dag. At give slip på gamle vaner og trygge mønstre, og ikke være bange for at gå nye veje. Hver eneste dag kan man lære noget nyt.

Ulvelys sammenfatter for mig rummelighed i bred forstand. Som i en ulveflok, hvor der er mange forskellige roller og personligheder, hvor alle er værdsat og påskønnede, for det de hver især kan bidrage med. Det samme gælder for os mennesker. Vi er alle ligeværdige, tykke som tynde, rig som fattig.

Alle bidrager med noget værdifuldt.

Velkommen til Ulvelys Hundehotel

Kristina Runge,
– Menneske, hundeven & dyrlæge

Priser

 • Hundehotel 1 hund:  210,-/døgn
 • Hundehotel 2 hunde:  360,-/døgn
 • Dagpleje pr. hund:  140,-/dag

Til dig der rigtig vil kræse om din hund:

 • Adfærdsbehandling:  Efter aftale
 • Hundens årlige sundhedstjek:  350 kr. (plus evt. vacciners pris)
 • Holistisk behandling / velværebehandling / massage:  300 kr.
 • Lifewave Energi Terapi:  240 kr. plus plastre.
 • Hundesvømmehal:  100 kr. pr. tur (30 min i bassinet).

Andre services

 • Hente/bringe service af din hund:  5 kr. pr. km beregnet fra Egebjerg
 • Postkortservice (få tilsendt billeder og små highlights fra hundens ferie):  GRATIS
Bestil overnatning her